De Ondernemingsco. van Zhengzhoudongfeng medio-zuid, Ltd.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Zhengzhou Dongfeng Mid-South Enterprise Co., Ltd.

Klantenoverzichten
De vrachtwagen van de Dongfengrhd concrete mixer zeer goed, verrichtings goede prestaties bij onze plaats. Wij zullen nog eens tot 2 eenheden opdracht geven die voor mijn het groeperen installatie worden gebruikt

—— DOOKHUN van Mauritius

De Dongfeng-bus voor zeer veilig toeristenvervoer

—— Bahadir van Oezbekistan

Ik ben online Chatten Nu

Zhengzhou Dongfeng Mid-South Enterprise Co., Ltd.

1 2 3
Zhengzhou Dongfeng Mid-South Enterprise Co., Ltd. Zhengzhou Dongfeng Mid-South Enterprise Co., Ltd. Zhengzhou Dongfeng Mid-South Enterprise Co., Ltd.

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Zuid-Amerika
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Merken : DZ
Aantal werknemers : 100~120
Jaarlijkse omzet : 5000000-8000000
Opgericht Jaar : 2013
Export pct : 90% - 100%

       Medio-zuid opgericht in 2013, etc. specialiseert de Ondernemingsco. zich van Zhengzhou Dongfeng, Ltd, van internationale de uitvoerzaken voor commerciële & passagiersvoertuigen, bouw en landbouwmachines, vervangstukken.

 

       Onze producten heeft uitgevoerd naar Kambodja, Filippijnen, Thailand, Indonesië, Bangladesh, Pakistan, Iran, Libanon, Saudi-Arabië, Qatar, Irak, Oman, Yemen, Nigeria, Djibouti, de Soedan, de Kongo, Zambia, Kenia, Ghana, Fiji, Cuba, Colombia, Uruguay, Bolivië Dominica, Hati, Peru etc. meer dan 60 landen sinds de onderneming.

 

        Aanhangend de cultuur van de medio-Zuidenonderneming, bevind me het front, de geest van „Nadruk op hoogte - de passagiersvoertuigen van kwaliteitscommercial& en Construction&-landbouwmachines, om de bevredigende diensten te verlenen om de levenskwaliteit te optimaliseren, de harmonie tussen de mens en aard“ van de collectieve opdracht, de „zorg aanhangen iedereen Zorg voor elke dienst“ aangezien de bedrijfsfilosofie, gewijd aan de achtervolging van kwaliteitsbewaking, kwaliteitsniveau, Co. van de het Zuidenonderneming van Zhengzhou Dongfeng, Ltd, de positieve groei voor duurzame ontwikkeling van de moderne auto en machines de uitvoerondernemingen is.

Contactgegevens
Zhengzhou Dongfeng Mid-South Enterprise Co., Ltd.

Tel.: 86-371-88883954

Fax: 86-371-88883974

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)